Z perspektywy czasu hahaha na mnie, bo imgur wciąż żyje, a tinypic (a także postimg wspomniany wyżej przez Wisznu) szlag trafił. Ale wciąż pamiętam czasy panowania imageshacka, który był fajny, aż przestał i wszystkie obrazki zamieniły się w żabę. Kiedyś venture capital przestanie im sypać grosiwo i wtedy będzie smutno. Ostatnio mam znów kwasy na tle znikniętego gringo.home.pl, zaginionej kroniki edycji i tak dalej... Już ledwo pamiętam, o czym było Ante 4 na przykład (to z Kwiatkowską, częścią PZPR proszącą o interwencję NRD i pułkownikiem Zapałą, chyba patronem wszystkich antecznych przygłupów).
Dlatego chciałbym ponownie dać pod rozwagę Czerwonego hosting lokalny. Forum na dole, z przyznawanym oddzielnie prawe m postowania, gdzie byłoby ograniczone wstawianie załączników (do 1MB?). Potem można je linkować z innego posta. Oczywiście jeśli nasz hosting pozwoliłby na wydzielenie czegoś takiego. Wtedy ilustracje do gry byłyby przechowywane (chyba) razem z bazą danych, co pozwoliłoby na ewentualne przenosiny razem ze wszystkim. Mógłbym zacząć od zrehostowania swoich znikniętych obrazków, które miałem zachowane gdzie indziej.
Dlatego chciałbym ponownie dać pod rozwagę Czerwonego hosting lokalny. Forum na dole, z przyznawanym oddzielnie prawe m postowania, gdzie byłoby ograniczone wstawianie załączników (do 1MB?). Potem można je linkować z innego posta. Oczywiście jeśli nasz hosting pozwoliłby na wydzielenie czegoś takiego. Wtedy ilustracje do gry byłyby przechowywane (chyba) razem z bazą danych, co pozwoliłoby na ewentualne przenosiny razem ze wszystkim. Mógłbym zacząć od zrehostowania swoich znikniętych obrazków, które miałem zachowane gdzie indziej.