09.03.2016, 15:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.03.2016, 16:15 przez Saint/Pisces Aphrodite.)
Cytat:Zresztą. Jeśli chodzi o te różne wymienione rodzaje "zabezpieczeń", to ZRL jako byt państwowy nie może zostać uznane, ale władza rad ludowych na obszarze rewolucji - owszem. Nawet miałem zamiar dać to jako default scenariusza.
Prosiłbym o uściślenie, bo jednak zaczynasz twierdzić nagle, że socjaliści coś dostali i chciałbym wiedzieć dokładnie co.
Ja np. chciałbym mieć pewność, że jak na tym terenie wszystkie gospodarstwa rolne i przedsiębiorstwa przekształcę w spółdzielnie, to później nie będzie, to ani podważone, ani nie będzie się obciążać za pośrednictwem podatków, lub bezpośrednio spółdzielni i ich członków do płacenia odszkodowań dawnym właścicielom.
(09.03.2016, 15:54)Czerwony napisał(a): Rozumiem, że trzecia forma zabezpieczenia stała się nieważna w momencie, gdy zadeklarowałem do niej gotowość?
Nie stała się nieważna. Przed aktualizacją twojego postu jakoś jej nie widziałem, a umieszczam te dwie o których rozmawiałem. Nigdy nie twierdziłem, że nie możesz zaproponować jakiś innych fruktów za wejście do rządu.