(19.05.2020, 22:12)Ruski napisał(a): SieeeeeeemankoA to by się na pewno przydało jakby do czegoś doszło, na pewno z uładnieniem moich map. Nie potrafię robić ładnych podpisów jak u ciebie widziałem. Jakbyśmy pozostali na forum, to również zastanowiłbym się nad jego "odbajerowaniem" żeby wyglądało profesjonalniej. "Zastanowiłbym się" = może obecny stan jest ok jako podstawa, do rozważenia.
Jeżeli coś by miało się dziać, to służe oczywiście pomocą graficzną w jakiejkolwiek formie dam radę.
Cytat:Pierwsze primo - Nie bardzo by mi pasowało osobiście :ccc Drugie primo, że jeżeli mam czas i się wkręcę to lubię sobie podłubać w fotoszopie żeby zrobić coś przez co to co robię w grze jest ładne i estetyczne, a na to też muszę mieć czas. I trzecie primo - primo ultimo - LUBIĘ FORA.To mi daje do refleksji - czy rzeczywiście niszowość forum jako platformy to jest taki czynnik. Może rzeczywiście są preferowane przez ludzi angażujących się w internet bardziej niż na czacie. Może ten mój entuzjazm dla Discorda to takie "hello fellow kids". Z drugiej strony reszta osób jakie się odzywały miała inne zdanie.
(19.05.2020, 23:35)Czerwony napisał(a):Owszem, przewidywałbym kilka w tygodniu. Prywatnie problem z forum mam taki, że zachęca ono do zaglądania ciągle czy nie ma czegoś nowego, potencjalnie psując produktywność w ciągu całego dnia. Wydzielenie sobie paru godzin/tydzień byłoby bardziej kontrolowanym rozwiązaniemSzmer napisał(a):Sesje są organizowane dla określonych gron, takich jak rząd albo partia (wiele jednograczowych partii na raz?)
To chyba implikuje, że albo a) ty będziesz musiał robić takich sesji kilka w tygodniu, albo b) dane grono otrzyma "swoją" sesję rzadziej niż raz w tygodniu?
Plus na sesji, jak się już jest z innymi w jednej konwersacji, to jest większa zachęta żeby coś mówić/pisać/działać teraz. Typowy problem antegierek jest taki, że każdy czeka na innych i nie ma akurat nic palącego do napisania.