19.05.2020, 22:12
Sieeeeeeemanko
Jeżeli coś by miało się dziać, to służe oczywiście pomocą graficzną w jakiejkolwiek formie dam radę. Natomiast wróciłem wczoraj do pracy i nie mam tyle czasu ile bym chciał (albo ile miałem w czasie kwarantanny) więc:
Pierwsze primo - Nie bardzo by mi pasowało osobiście :ccc Drugie primo, że jeżeli mam czas i się wkręcę to lubię sobie podłubać w fotoszopie żeby zrobić coś przez co to co robię w grze jest ładne i estetyczne, a na to też muszę mieć czas. I trzecie primo - primo ultimo - LUBIĘ FORA.
Cieszę się, że żyjecie ziomeczki.
Jeżeli coś by miało się dziać, to służe oczywiście pomocą graficzną w jakiejkolwiek formie dam radę. Natomiast wróciłem wczoraj do pracy i nie mam tyle czasu ile bym chciał (albo ile miałem w czasie kwarantanny) więc:
Cytat:Zamiast zakładania że ciągle wchodzimy na forum/serwer, byśmy umawiali w ciągu tygodnia o stałych porach godzinne sesje (pewnie w praktyce krótsze).
Pierwsze primo - Nie bardzo by mi pasowało osobiście :ccc Drugie primo, że jeżeli mam czas i się wkręcę to lubię sobie podłubać w fotoszopie żeby zrobić coś przez co to co robię w grze jest ładne i estetyczne, a na to też muszę mieć czas. I trzecie primo - primo ultimo - LUBIĘ FORA.
Cieszę się, że żyjecie ziomeczki.
Сильна ли Русь? Война, и мор,
И бунт, и внешних бурь напор
Ее, беснуясь, потрясали —
Смотрите ж: все стоит она!
А вкруг ее волненья пали —
И Польши участь решена...
И бунт, и внешних бурь напор
Ее, беснуясь, потрясали —
Смотрите ж: все стоит она!
А вкруг ее волненья пали —
И Польши участь решена...