03.11.2015, 00:14
Ojej, nie wczytując się w twój wniosek, nadałem dowódcy okręgu inne nazwisko Nie wiem, czy wolałbyś je przejąć, czy koniecznie pozostać przy tym.
Sprawy poważniejsze:
1. obecnie zakładamy, że dowódcą okręgu łódzkiego jest dowódca powstania łódzkiego (taki darmowy boost, czego jestem świadomy)
2. czy byłbyś członkiem KOP osobiście? (śliska sprawa, rozważyłbym przysługasa z bio na trzy zdania, np. tego gościa co pił z tobą w zakładzie)
Sprawy poważniejsze:
1. obecnie zakładamy, że dowódcą okręgu łódzkiego jest dowódca powstania łódzkiego (taki darmowy boost, czego jestem świadomy)
2. czy byłbyś członkiem KOP osobiście? (śliska sprawa, rozważyłbym przysługasa z bio na trzy zdania, np. tego gościa co pił z tobą w zakładzie)
Cytat:Pod ogromnym wpływem jaki wywarła na nim lektura solidaruchowych gazetek podziemnego obiegu w roku 1984 zaangażował się w działalność SW - chociaż bez jakiegoś wielkiego anty-komunistycznego zacięcia, raczej pchnęła go do tego doświadczenia życiowe ostatnich lat a także kiepskie relacje z żoną i nuda w domu.Piękne.
Cytat:Dzięki znajomościZdanie niedokończone.