02.08.2014, 09:28
Zgredź, twoja wersja nie zastąpi rzeczywistości tylko dlatego, że podasz dużo cytatów. Też czytałem ten tekst, który cytujesz. Większość jest luźno związana z tym, o czym mówimy.
Tu zgoda, za to twoi posłowie mogą najwyżej ponieść kary regulaminowe.
Tu już brak zgody, cytuję:
"Próba odbicia" implikuje napaść na tych, od których się odbija. Implikuje też, że odbijany nie znajduje się w rękach odbijających - to odnośnie twojego obecnego kreowania rzeczywistości w temacie.
NB ja uznaję, że bójka na sali może być uznana za "wykonywanie mandatu" ale w tej przedwojnnej ustawie jest wszędzie furtka, że możebyć prowadzone postępowanie wobec posłów "za zgodą Sejmu". Więc jeśli prokuratura czyli Szmer uzna, że to się łapie pod immunitet, wystarczy, że o taką zgodę wystąpi.
Cytat:Czyli sprawowaniem mandatu jest wytykanie, tym bardziej że jest się członkiem Prezydium Sejmu, błędów Marszałka który łamie Regulamin.
Tu zgoda, za to twoi posłowie mogą najwyżej ponieść kary regulaminowe.
Cytat:Edit: Nikt nie zanotował żadnej bójki. LAP broniło jedynie dostępu do Sławka.
Tu już brak zgody, cytuję:
Cytat:LAP podejmuje próbę odbicia Sławka.
"Próba odbicia" implikuje napaść na tych, od których się odbija. Implikuje też, że odbijany nie znajduje się w rękach odbijających - to odnośnie twojego obecnego kreowania rzeczywistości w temacie.
NB ja uznaję, że bójka na sali może być uznana za "wykonywanie mandatu" ale w tej przedwojnnej ustawie jest wszędzie furtka, że możebyć prowadzone postępowanie wobec posłów "za zgodą Sejmu". Więc jeśli prokuratura czyli Szmer uzna, że to się łapie pod immunitet, wystarczy, że o taką zgodę wystąpi.