04.06.2014, 22:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.06.2014, 22:50 przez Ojciec Ted.)
Islandzka Partia Demokratyczna to prawie to samo co moja :/
Czyli keynesizm. Tak jak u mnie.
Identycznie jak u mnie.
W 100% tak samo jak w AFR.
PS1: Coś czuję, że albo zrobimy koalicję, albo będziemy się ze sobą bić, o w zasadzie ten sam elektorat.
PS2: Coraz bardziej kusi mnie o pójście w innym kierunku i zrobienie np. tych neopogan, bo za chwilę będzie 5 partii o zbieżnym w 90% ze mną programie, i wtedy to już na pewno za dużo nie ugram.... i co najgorsze będę mainstreamowy
Cytat:Gospodarczo opowiada się za silną ingerencją państwa w rynek, lecz dopuszcza własność prywatną.
Czyli keynesizm. Tak jak u mnie.
Cytat:artia głosi poglądy równości, wolności i sekularyzacji państwa od kościoła.
Identycznie jak u mnie.
Cytat:ISD jest za całkowitą niepodległością Islandii i utworzenia tutaj przystani dla wszystkich wolnych ludzi którzy chcą znaleźć swoje miejsce i pracować dla narodu... narodu Islandzkiego czyli wszystkich narodowości mieszkających na wyspie
W 100% tak samo jak w AFR.
PS1: Coś czuję, że albo zrobimy koalicję, albo będziemy się ze sobą bić, o w zasadzie ten sam elektorat.
PS2: Coraz bardziej kusi mnie o pójście w innym kierunku i zrobienie np. tych neopogan, bo za chwilę będzie 5 partii o zbieżnym w 90% ze mną programie, i wtedy to już na pewno za dużo nie ugram.... i co najgorsze będę mainstreamowy