30.05.2014, 15:39
Jacie, coś się dzieje!
Pomysł mi się podoba. Ciekawy i prowokacyjny. Ale nie mam na razie pomysłu, czym mógłbym grać. Mógłbym się z wami bawić, jak się zacznie sesja (mam raptem jeden egzamin). Podlinkuję na fejsbuku tymczasem.
Co do forum - moglibyśmy pomyśleć nad przemigrowaniem Kanciapki na MyBB, jeśli ci zależy.
Cytat:Część rzeczonego środowiska sądzi, że izolacja pozwala na rozgrywkę spokojniejszą (częste zamachy stanu/przewroty/rewolucje były na Ante normą) i bez konieczności nawiązywania do polskiej tradycji politycznejMi się wydaje, że wyspiarskie położenie i izolacja (tzn. etymologicznie to chyba synonimy ) właśnie pozwalają na większą swobodę i odstawianie różnych rzeczy bez strachu, że Miemce w kraj nam wpadną. Ale to oczywiście zależy też od polityki GM-stwa.
Pomysł mi się podoba. Ciekawy i prowokacyjny. Ale nie mam na razie pomysłu, czym mógłbym grać. Mógłbym się z wami bawić, jak się zacznie sesja (mam raptem jeden egzamin). Podlinkuję na fejsbuku tymczasem.
Co do forum - moglibyśmy pomyśleć nad przemigrowaniem Kanciapki na MyBB, jeśli ci zależy.