Izba poselska 1938 - debaty - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 3. Ante Nord (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-53.html) +----- Dział: Gra w Ante Nord (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-55.html) +----- Wątek: Izba poselska 1938 - debaty (/thread-244.html) Strony:
1
2
|
Izba poselska 1938 - debaty - Czerwony - 22.06.2014 Liczba posłów 14 - Stronnictwo Ludowo-Narodowe 11 - Stronnictwo Moralnej Odnowy Katolików 9 - Partia Jednostki 8 - Partia Ludowa 7 - Islandzka Partia Demokratyczna 5 - Front Niezależności Islandii 4 - Antyimperialistyczny Front Rewolucyjny 2 - bezpartyjni RAZEM: 60 RE: Izba poselska 1938 - Czerwony - 24.06.2014 RE: Izba poselska 1938 - debaty - Ogar - 10.07.2014 Cytat:Wacław Zbigniew Kwiatkowsk RE: Izba poselska 1938 - debaty - Czerwony - 10.07.2014 Wacław Czetwertyński, poseł niezrzeszony: Wniosku takiego ani mi nie przedstawiono, ani gdyby to nastąpiło nie uzyskałby on mego poparcia. Nazwisko moje znalazło się pod nim całkowicie wbrew mojej wiedzy i woli! RE: Izba poselska 1938 - debaty - Ogar - 10.07.2014 Cytat:Wacław Zbigniew Kwiatkowsk og/ zakładam, że mam jakiś sekretariat który sobie z tym poradzi? /og RE: Izba poselska 1938 - debaty - Lucyfer - 10.07.2014 (OG: Myślałem że poprosiłem wszystkich kontrolowanych przez Czerwonego ludzi i przez Kwiatka, ale widocznie nastąpiła jakaś pomyłka.) Janusz Gadzina: Panie Marszałku! Rzeczywiście doprowadziłem do błędu. Mamy kolegę o bardzo podobnym nazwisku do pana posła i wpisałem go dwa razy. Później przepisując z moich bazgrołów na maszynę musiałem mieć problem z odczytaniem siebie. Najmocniej przepraszam. RE: Izba poselska 1938 - debaty - Czerwony - 10.07.2014 Posłowie AFR i bezpartyjny lewicowiec (doc. Bielski) potwierdzają, że poparli wniosek. RE: Izba poselska 1938 - debaty - Ogar - 11.07.2014 Wacław Zbigniew Kwiatkowski Dziękuje. Proszę teraz o przedstawienie swojego stanowiska przedstawicieli Islandzkiej Partii Demokratycznej. RE: Izba poselska 1938 - debaty - Czerwony - 11.07.2014 Posłowie IPD póki co nie zjawili się na sali. Posłowie AFR chcą, by brak sprzeciwu był uznany za zgodę i podstawę ważności wniosku. RE: Izba poselska 1938 - debaty - Ogar - 11.07.2014 Wacław Zbigniew Kwiatkowski Wobec wykrytego już nadużycia, skutkującego brakiem zaufania co do wierzytelności wnioskodawców, zawieszam posiedzenie Izby, do czasu kontaktu z posłami którzy rzekomo podpisali wniosek. W razie braku potwierdzenia wniosku posiedzenie Izby zostanie uznane za niebyłe oraz zostanie zgłoszony wniosek do Komisji Etyki o ukaranie wnioskodawców. /og no chyba, że nie mamy Komisji Etyki og/ |