Nieobecnosci ogólne - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Sprawy techniczno-organizacyjne (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-7.html) +--- Wątek: Nieobecnosci ogólne (/thread-212.html) Strony:
1
2
|
Nieobecnosci ogólne - ers - 18.04.2014 Pozwalam sobie na założenie takiego tematu. W skrócie: osoby, które grają w więcej niż jedną grę tutaj będą zgłaszać nieobecności we wszystkich grach w które grają na raz. Ja pierwszy: Wielowódstwo i Genocidio w Święta ograniczona dostępność. Odp: Nieobecnosci ogólne - Zgredźmin - 18.04.2014 Spartaczył mi się laptop. Trudno mi określić jak będzie z aktywnością. Odp: Nieobecnosci ogólne - Zgredźmin - 21.04.2014 Od jutra (a właściwie od dziś od 18) jestem z tak zwanego doskoku (dzięki za internet w pracy i antycenzora) do momentu aż jakoś nie skombinuję sobie zastępczego sprzętu. Odp: Nieobecnosci ogólne - Czerwony - 27.04.2014 Nie będzie mnie od 30.IV do 4.V. RE: Nieobecnosci ogólne - UłanoHusarz - 27.06.2015 Od razu zgłaszam, od 2 do 5 Lipca 2015 AD będę nieobecny. RE: Nieobecnosci ogólne - Ojciec Ted - 06.07.2015 Niestety, z braku czasu muszę zrezygnować z rozgrywki w Rekonkwiście. Szkoda bo miałem fajną wizje jak się ze swymi postaciami wbić w nisze polityczną. Life is life Będę czasem wpadał na dyskusje ideologiczne na OG i trollowanie RE: Nieobecnosci ogólne - samueljaker - 11.11.2015 ja jestem przez najbliższy miesiąc, potem wyjeżdżam na miesiąc i mnie nie będzie RE: Nieobecnosci ogólne - pajęczyca - 11.11.2015 Dobrze Samuelu. Szerokiej drogi. RE: Nieobecnosci ogólne - UłanoHusarz - 11.11.2015 Zgłaszam obniżoną aktywność do piątku/soboty. RE: Nieobecnosci ogólne - Andrij - 21.11.2015 Nie mam chwilowo czasu grać, a bez sensu by z tego powodu Radom i okolice miały wpaść w ręcę Czechosłowacji. Sorry :/ |