Wnioski/Zapytania - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 2. Genocidio (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-6.html) +----- Dział: Forum organizacyjne (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-41.html) +----- Wątek: Wnioski/Zapytania (/thread-158.html) Strony:
1
2
|
Wnioski/Zapytania - Dalewin - 15.04.2014 Dotyczące rozgrywki, mechaniki bądź źle działającego forum. Odp: Wnioski/Zapytania - ers - 15.04.2014 Czy karty nacji można posłać Ci na GG? Odp: Wnioski/Zapytania - Dalewin - 15.04.2014 Najlepiej na PW. Na GG nie zawsze jestem zalogowany, a na forum łatwiej czytać kartę. Odp: Wnioski/Zapytania - PYRALGINA - 15.04.2014 Czy ta nacja którą opisałem tobie w wniosku o tę grę może być realizowana w tej grze? Odp: Wnioski/Zapytania - Dalewin - 15.04.2014 Dzieciaki? Oczywiście. Uprzedzając: zombiaków nie ma. Ludzie mocno napromieniowani mimo uszkodzeń skóry mogą jeszcze przez jakiś czas żyć Wątek Prologu ma budować klimat, i powodować w graczach poczucie pisania książki a nie tylko gry Odp: Wnioski/Zapytania - ers - 15.04.2014 A zaś sprzedasz prawa i tak powstanie Fallout 4 albo jakaś inna gra postapo. Odp: Wnioski/Zapytania - Dalewin - 15.04.2014 Nie myślałem nad tym aczkolwiek ciekawy pomysł by zarobić na serwer kanciapy Odp: Wnioski/Zapytania - Zgredźmin - 15.04.2014 Czyli coś na zasadzie ghuli z fallouta jest? Odp: Wnioski/Zapytania - Dalewin - 15.04.2014 Ot? coś w tym stylu Raczej jednak nie tyle jako osobne byty ale jako będące w stanie agonii (przedłużającej się) istoty. Dla rodzin są traumatycznym przeżyciem. Funkcjonują bowiem na granicy świadomości a widok ukochanej osoby w stanie wczesno-rozkładowym jest nieprzyjemne a już na pewno takie "nachodzenia" mogą powodować dyskomfort wśród obywateli nacji. Zaleca się więc odpowiednie utylizowanie znacznie chorych albo izolowanie ich od społeczeństwa. Odp: Wnioski/Zapytania - Kwiatek - 15.04.2014 Na utylizację wszystkich mutacji w falloucie 2 enklawa miała wirusa fev curling-13. Zawsze mi brakowało współpracy z nimi i stworzenia coś na wzór ncr |