[OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 7. Czerwonego Ante 9 (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-138.html) +----- Dział: Organy i instytucje państwowe (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-148.html) +------ Dział: Obrady Rządu Jedności (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-149.html) +------ Wątek: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych (/thread-619.html) |
RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - Czerwony - 22.03.2016 W drugiej nie ma więc sensu robienie z MSW hetmana polnego. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - Ogar - 22.03.2016 Znaczy ja uważam, że albo Ułano powinien zostać wodzem bo to lepsze dla gry(gracz ma bezpośrednią kontrolę) albo jako postać by MSW był ministrem, a wódz naczelny niech będzie żołnierzem. W drugiej opcji można by wydać dekret, że MSW automatycznie zostaje członkiem Sztabu Generalnego ale to moim zdaniem tylko pogłębia patologię. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - Czerwony - 22.03.2016 No ja się zgadzam z tym poglądem i jako król, i jako MG To rząd nominacjami dla Stokłosy i Krokowskiego tworzy jakieś rozwiązanie pośrednie. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - pajęczyca - 23.03.2016 Ja tam byłem od początku za hetmanem dla Krokowskiego. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - Ogar - 23.03.2016 Ja dla Stokłosy, zwłaszcza, że UłanoHusarza ma nie być. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - Szmer - 23.03.2016 Ja poprę zdanie UłanoHusarza, tyle. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - UłanoHusarz - 23.03.2016 Tzn. ja będę, ale tylko na komórce, a więc troszkę będzie licho z tą aktywnością... Chyba że internet mi w tablecie zadziała, na co mam nadzieję. I tak, jestem za hetmanem dla mej skromnej osoby. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - UłanoHusarz - 23.03.2016 Wybaczcie za doubleposta. Kontrwywiad ma jakieś dokładniejsze info na temat tych naparzających się Rad? Czemu się naparzają, o co, gdzie, etc. etc.? No i jak wygląda sytuacja z naszym wywiadem na kierunek Ententy? RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - Czerwony - 23.03.2016 Kontrwywiad usiłuje wybadać informacje, ale wygląda na to, że same rady też są skonfundowane plotkami. Wywiad jest rachityczny, w zasadzie ograniczony do wywiadu białego. RE: [OFF-GAME] Ministerstwo Spraw Wojskowych - UłanoHusarz - 23.03.2016 Mamy aktualnie jakiekolwiek szanse na rozbudowanie naszego wywiadziku na kierunek Ententy czy raczej musimy z tym poczekać? |