[Główna postać p. Kwiatka] Bolesław Drużyński - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 1. Wielowódstwo (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-5.html) +----- Dział: Forum organizacyjne (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-12.html) +------ Dział: Karty postaci (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-13.html) +------ Wątek: [Główna postać p. Kwiatka] Bolesław Drużyński (/thread-70.html) Strony:
1
2
|
Odp: Bolesław Drużyński [Kwiatek] - Kwiatek - 07.04.2014 Ja nie mam nic o tępieniu Kmieci, tylko ogólnie o wyzysku. Zresztą Kmieć to taki przestarzały jak na lata gry zwrot . Zresztą chodzi mi o to że to właśnie nie szlachcic nawet ten maleńki, maluśki szlachcicek ma walczyć o prawa i równość w świecie szlachty. Odp: Bolesław Drużyński [Kwiatek] - PYRALGINA - 07.04.2014 Zaakceptowany. Odp: Bolesław Drużyński [Kwiatek] - Kwiatek - 07.04.2014 Dziękówa |