![]() |
Nieobecnosci ogólne - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Sprawy techniczno-organizacyjne (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-7.html) +--- Wątek: Nieobecnosci ogólne (/thread-212.html) Strony:
1
2
|
RE: Nieobecnosci ogólne - Szmer - 21.11.2015 A kiedy jest szansa, że to chwilowo się skończy? ![]() RE: Nieobecnosci ogólne - Andrij - 21.11.2015 Może za tydzień RE: Nieobecnosci ogólne - Saint/Pisces Aphrodite - 18.03.2016 W piątek mnie nie będzie. ![]() 1. Jeśli nikt nie będzie miał jakiś negatywnych uwag zgadzam się na publikację tego wysępienia: http://kanciapa.pbf.net.pl/thread-606-post-6882.html#pid6882 Ewentualne drobne korekty nie zawierające propagandy demokratycznej możecie spokojnie wprowadzać. 2. Moja nieobecność nie daje nikomu prawa do przepychania niekonstytucyjnego dekretu, czy też ustawy o nadzwyczajnym sposobie prawodawstwa i organizacji państwa. 3. To samo dotyczy wprowadzania gospodarki wojennej bez wcześniejszego zbadania jej konstytucyjności przez Sąd Najwyższy. 4. Natomiast przyklepują co tam zdecydujecie w sprawie cenzury. RE: Nieobecnosci ogólne - Czerwony - 19.03.2016 Mam dzisiaj i jutro małe przyjątko, więc pewnie będzie mnie mniej. Sugeruję aktywność na linii gracz-gracz zamiast gracz-MG ![]() RE: Nieobecnosci ogólne - UłanoHusarz - 22.03.2016 Mogę w najbliższym terminie wykazywać o wiele mniejszą aktywność, sprawy rodzinne. RE: Nieobecnosci ogólne - pajęczyca - 24.03.2016 Domyślam się, że w święta nie będzie tutaj i tak nikogo ale do wtorku obecność ograniczona. RE: Nieobecnosci ogólne - Czerwony - 24.03.2016 Tak tak, moja też. Ale tura skończy się w weekend, zgodnie z planem. |