[zawieszona] Rekonkwista - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zawieszona] Rekonkwista (/thread-546.html) |
[zawieszona] Rekonkwista - Szmer - 01.11.2015 https://www.youtube.com/watch?v=1qNeGSJaQ9Q No dobra, uznałem, że skoro nie możecie się zdecydować, zrobię tak jak już wczoraj myślałem. Nie trzeba wiele roboty, a może być ciekawie. Przypominam, że forum Reko jest tutaj: http://kanciapa.pbf.net.pl/forum-119.html Nie będę robił żadnych streszczeń - po prostu poczytajcie se. Zasady reaktywacji: 1. Grę odwieszamy dokładnie w momencie, w którym została zawieszona. Po prostu kontynuujemy to, co było wcześniej. 2. Gracze mający aktywne postaci w chwili zawieszenia gry mogą do nich wrócić, albo porzucić je. 3. Nowi gracze mogą ALBO objąć własny okręg wojskowy, ALBO założyć partię w Łodzi (w tym ewentualnie przejąć świeżo powstałą UPR). 4. Gracze grający dotąd (czyt. Wisznu) mogą zrezygnować z robienia mechaniki w swoim okręgu wojskowym - wtedy zakładamy, że będzie on obsługiwany "fabularnie". Warunek to trzy zgłoszenia do jutra. Zgłoszenia w formie "wracam do starej postaci", albo "tworzę nową postać <imię> <nazwisko>, chcę objąć okręg wojskowy X", albo "tworzę nową postać <imię> <nazwisko>, chcę utworzyć partię Nazwa Partii". RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Czerwony - 01.11.2015 wracam do starej postaci (jednej i drugiej) RE: [reaktywacja] Rekonkwista - pajęczyca - 01.11.2015 :I Szmer no weś. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Szmer - 01.11.2015 (01.11.2015, 17:24)pajęczyca napisał(a): :IW tym roku to jedyna potrawa w naszym barze mlecznym. Ja poważnie chciałem podporządkować się opinii większości, zanim nie zaczęło się gadanie, że w zasadzie to po co grać (więc po co nowy scenariusz) : ] RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Saint/Pisces Aphrodite - 01.11.2015 Zrób bartyzelowską wersję UPRu pajączku. W jakiś sposób będę grał. Najpewniej wrócę do starych postaci. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - pajęczyca - 01.11.2015 Nie umiałbym pisać tak pięknie jak profesor, to była by tylko marna podróbka. To już wolałbym pałować solidaruchów. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Saint/Pisces Aphrodite - 01.11.2015 Proponuję poinformować Ułanohusarza o reaktywacji. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Szmer - 01.11.2015 Nie ma grania PRL, jakby były jakieś wątpliwości (bo prawie nie ma PRL). Może bym się zastanowił, gdyby proponował ktoś z większymi skillami niż pająk : > Pozostają różne warianty wewnętrznej opozycji i renegactwa po stronie powstańczej. BTW, im dłużej widzę panią w twoim awie, tym bardziej mi się wydaje, że ma chorobę genetyczną albo kosmiczne implanty w policzkach. edit: słuszna uwaga Wisznu, jeśli ktoś ma z nim kontakt. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Saint/Pisces Aphrodite - 01.11.2015 Gdyby pajączek przejął maszerowanie wojskiem, to mogę przejść politykę PRL-u. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Szmer - 01.11.2015 Ale nie potrzebujemy kierownictwa PRL-u. W założeniach jest on zbędny i skazany na skasowanie, jeżeli przestaniecie lamić w tej grze |