Wacław Hożecki - polityk (KNS) - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 4. Czerń, Biel, Czerwień (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-103.html) +----- Dział: 4. Czerń, Biel, Czerwień: organizacja (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-58.html) +------ Dział: Karty postaci (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-63.html) +------ Wątek: Wacław Hożecki - polityk (KNS) (/thread-411.html) |
Wacław Hożecki - polityk (KNS) - Kwiatek - 03.08.2014 Cytat: RE: Bolesław Drużyński - polityk (KNS) - Szmer - 03.08.2014 Witamy! Zmieniłbyś mu chociaż nazwisko w porównaniu z poprzednią grą Cytat:z trudem przychodziła mu nauka języków obcych a w szczególności rosyjskiegoWątpię, żeby ktoś tam uczył dzieci rosyjskiego w latach wojny światowej. Niemiecki pasowałby bardziej, choć zapewne byłby to jedyny język obcy. Cytat:W 1940 musiał wraz z kilkoma współpracownikami przejął władzę w partii,Czyli co, przywódca? :] Swoją drogą, dwa pytanka do postaci. Jak się zapatruje na współpracę z innymi stronnictwami w parlamencie, na przykład mniejszościami narodowymi i Robochłopem? Jak się zapatruje na metody terrorystyczne i partyzanckie? RE: Bolesław Drużyński - polityk (KNS) - Czerwony - 03.08.2014 Cytat:Bolesław urodził się w niewielkiej wsi Lipce w okolicach Białegostoku. W okolicach Białegostoku nie ma takiej wsi. Jakby ci się chciało zmienić na Leńce to bym się bardzo ucieszył RE: Bolesław Drużyński - polityk (KNS) - Kwiatek - 03.08.2014 @Czerwony Prawdopodobnie nie ma ale mogę zmienić na te Leńce ;p Gotowe. @Szmer Język z rosyjskiego zmieniłem na niemiecki. Co do współpracy z mniejszościami to partia ogólnie zakładać będzie otwartość kulturową, tak więc pełna równość dla wszystkich bez wyjątków. Co do współpracy z RoboChłopem to zależy co i jak będzie do zrobienia, bo w czymś możemy się zgadzać w innym już nie, ciężko na te chwile odpowiedzieć. Odnośnie metod terroryzmu i partyzantki, wszystko może się zdarzyć ale czy będę to robił nie wiem, wole jeszcze otwarcie tego nie głosić . RE: Bolesław Drużyński - polityk (KNS) - Szmer - 03.08.2014 Czerw jaki lokalny patriota. Kwiatek, no OK, chociaż istnienie KNS opiera się do pewnego stopnia na udawaniu, że oni nic nie wiedzą o terroryzmach i takich tam. No i oczywiście wcale nie kierują się dyrektywami z Waszyngtonu! To tylko wredna reakcyjna propaganda! Zmień mu jeszcze nazwisko, tak jak mówiłem, i będzie OK. RE: Bolesław Drużyński - polityk (KNS) - Czerwony - 03.08.2014 Cytat:Czerw jaki lokalny patriota. Często odbywam (no, teraz akurat nie) tam wycieczki rowerowe. Bardzo ładnie położona wieś. RE: Bolesław Drużyński - polityk (KNS) - Kwiatek - 03.08.2014 Już pozmieniane, na Wacław Hożecki. RE: Bolesław Drużyński - polityk (KNS) - Szmer - 03.08.2014 To zmień jeszcze tytuł tematu. Przyjęty. Dostaniesz za chwilę swoje tajne i możesz już działać, choć "oficjalnie" w papierach wejdziesz do gry w następnej turze. |