Szmer, nienawidzę Cię - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 4. Czerń, Biel, Czerwień (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-103.html) +----- Dział: 4. Czerń, Biel, Czerwień: organizacja (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-58.html) +------ Dział: Mechanika, administracja i technika (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-60.html) +------- Dział: Klub Anty-Szmer (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-9.html) +------- Wątek: Szmer, nienawidzę Cię (/thread-348.html) Strony:
1
2
|
Szmer, nienawidzę Cię - pajęczyca - 22.07.2014 Cytat:28. a) W zasadzie gracz może mieć tylko jedną postać w czasie całej rozgrywki, więc radzę dobre przemyśleć zgłoszenie. Istnieją jedynie dwa poniższe wyjątki. Nienawidzę. Po prostu nienawidzę. RE: Szmer, nienawidzę Cię - Szmer - 22.07.2014 To jest ten sam regulamin, który zignorowałeś jako tl;dr Z radością witam każdy kolejny dzień bycia sukinsynem. RE: Szmer, nienawidzę Cię - pajęczyca - 22.07.2014 Zawsze mogę zrobić coś innego. RE: Szmer, nienawidzę Cię - Czerwony - 22.07.2014 Tylko nie wiem, czy bodek będzie grał tak długo by dać akcję za twój powrót. RE: Szmer, nienawidzę Cię - pajęczyca - 24.07.2014 Za co dostałem upomnienie? RE: Szmer, nienawidzę Cię - Czerwony - 24.07.2014 Pewnie za niewypełnienie księgi meldunkowej. RE: Szmer, nienawidzę Cię - pajęczyca - 24.07.2014 A to trzeba wypełniać? Nic nie robiłem przecież. RE: Szmer, nienawidzę Cię - Lucyfer - 24.07.2014 Chyba rzuciło mi się na oczy, ale nie mogę znaleźć kalendarza z turami. RE: Szmer, nienawidzę Cię - Szmer - 24.07.2014 Każda kolejna tura trwa w zasadzie trzy dni, a faktycznie decydują o tym daty otwarcia i zamknięcia księgi meldunkowej. RE: Szmer, nienawidzę Cię - Lucyfer - 24.07.2014 Czyli nie ma kalendarza? |