![]() |
Rezygnacje - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 3. Ante Nord (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-53.html) +----- Dział: Organizacja rozgrywki (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-54.html) +----- Wątek: Rezygnacje (/thread-241.html) |
Rezygnacje - Czerwony - 22.06.2014 Oczekuję, że każdy gracz który zaczął rozgrywkę zachowa się przyzwoicie i napisze tutaj, jeśli straci chęć czy możliwość dalszej rozgrywki. To nie wstyd. Odchodzący bez słowa mogą zaś być pewni, że sobie to zapamiętam i w odpowiednim momencie poniosą konsekwencje. RE: Rezygnacje - Lucyfer - 27.06.2014 O 15:00 rezygnuję, ale jutro po kawie już wycofuję rezygnację. RE: Rezygnacje - Czerwony - 27.06.2014 A kiedy pijasz kawę? RE: Rezygnacje - Lucyfer - 28.06.2014 O 6:00 praktycznie zawsze o tej godzinie. RE: Rezygnacje - Ojciec Ted - 06.07.2014 Po długim namyśle, niniejszym chciałem ogłosić rezygnację z dalszej gry na Ante Nord. O podjęciu takiej, a nie innej decyzji, zaważyły trzy czynniki: 1. Co drugi dzień, od rana do wieczora, przy wejściu na link kanciapy, wyświetla mi komunikat "Nie ma takiej domeny", a to jednak jest trochę frustrujące. 2. Pierwszy raz podjąłem próbę gry na PBF'ie parlamentarnym, myśląc że jakoś sobie poradzę, ale myliłem się. Już po krótkim czasie rozgrywki jestem w stanie stwierdzić, że jednak nie umiem grac w parlamentarne PBF'y, a przynajmniej nie w ten, co po części może tłumaczyć pkt trzeci. 3. Może się mylę, w końcu jest to tylko moje subiektywne odczucie, ale odnoszę wrażenie, że GM Ante Nord jest do mnie uprzedzony, co uniemożliwia mi rywalizację z innymi graczami na równych zasadach. Wszystkim dziękuję za miłą grę i życzę przyjemnej rozgrywki, już bez żadnych komplikacji technicznych ![]() Na koniec chciałem też przeprosić osoby które mogły się poczuć urażone moimi antykatolickimi wypowiedziami. Wprawdzie nie przepadam za kk, ale przynajmniej na forum tego typu, gdzie ludzie przychodzą sobie pograć, a nie dyskutować o światopoglądach, powinienem uszanować to że każdy wierzy w co chce, i nawet jeśli będą to wróżki, krasnoludki czy inne baśniowe stwory, nie powinienem wyśmiewać jego przekonań jeśli nie to jest motywem przewodnim forum, i poruszanie takich kwestii jest tu niewskazane. |