[zakończona] Ante 9 - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zakończona] Ante 9 (/thread-586.html) |
RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 28.02.2016 Wolę Lenina od wulfa. RE: [otwarte] Ante 9 - UłanoHusarz - 28.02.2016 W mojej skromnej opinii i tak najlepiej wszystkich rozstrzelać. (Opozycjonistów) RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 28.02.2016 Ja wolę kotleta od Mahometa, ale to nie jest temat o preferencjach politycznych. Po prostu jak mamy tworzyć RJN, to nadajmy temu sensowne ramy (w miarę). RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 28.02.2016 Zamiast zmniejszania rewolucji, można wprowadzić np. wojnę wewnętrzną w jej ramach. RE: [otwarte] Ante 9 - Szmer - 28.02.2016 Przecież spór hardkorowych czerwonych z TR-ChD istnieje, i jest czymś co można wykorzystać. RE: [otwarte] Ante 9 - ers - 29.02.2016 (27.02.2016, 21:24)Czerwony napisał(a): ers: w Rzplitej Trojga Narodów nie ma obowiązku służby wojskowej a szlachcic, jeśli już zostawał oficerem zawodowym, to raczej nie po to by zaraz rezygnować i uprawiać politykę. Więc z tego epizodu będziesz musiał zrezygnować. Poprawiłem. Zgaduje, że moja rola polegać będzie na obronie króla ui starego porządku w kraju. RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 29.02.2016 Twoja rola polegać będzie na tym, co sobie ustalisz, ale zasadniczo konserwatyści bronią starego porządku więc wychodzenie poza tę rolę będę ci utrudniał No dobrze proszę państwa, mamy komplet. Ewentualni kandydaci mogą zapisywać się do dowolnego stronnictwa. Layout podforum naszej biedagierki postaram się wysłać Szmerowi jeszcze dziś. RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 29.02.2016 Albo król, albo stary porządek kolego est. Inaczej się nie da. RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 29.02.2016 To ja chce być wodzem Cytat:Imię i nazwisko Ignacy Jerzy Piotr Stokłosa herbu Nowina RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 01.03.2016 Wczoraj dostałem nieoczekiwane zaproszenie na imprezę, więc nie miałem jak przedstawić układu podforum. Proszę Szmera o zorganizowanie go w taki sposób jak to: http://kanciapa.pbf.net.pl/forum-119.html Z następującymi zmianami: - dział "Życie w Polsce i na świecie" powinien nazywać się "Puls Ante", - dział "Władze centralne państwa powstańczego" powinien nazywać się "Organy i instytucje państwowe", - poddział "Obrady KOP" powinien nazywać się "Obrady Rządu Jedności", - dział "Okręgi SW (tajne)" powinien nazywać się "Spiski i knucia (tajne)" i domyślnie być pusty. Co do postaci Ogara, zapoznam się i wypowiem później. |