Rozmowy O Sytuacji W Grze - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 3. Ante Nord (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-53.html) +----- Dział: Organizacja rozgrywki (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-54.html) +----- Wątek: Rozmowy O Sytuacji W Grze (/thread-239.html) |
RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Lucyfer - 25.06.2014 Zgłaszam na wicemarszałka Janusza Gadzinę. RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - pajęczyca - 26.06.2014 Dlaczego nie Jarosława Gadzinę? RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Lucyfer - 26.06.2014 Bo trochę Ozjasz Goldberg. RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Szmer - 26.06.2014 Wicemarszałkiem ze SMOK będzie Kirył Elejson. RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Ojciec Ted - 26.06.2014 Czemu od razu nie Christe Elejson? RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Czerwony - 26.06.2014 Dzisiaj planuję event startowy. Jeśli pająk nie poda do tego czasu wicemarszałka to uznaję, że wybrano jedynie dwóch. RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Lucyfer - 26.06.2014 Chciałbym wiedzieć tylko jakiej narodowości jest wicemarszałek Szmera. RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - pajęczyca - 26.06.2014 Pétur Magnússon z mojej partii. Mogę korzystać z postaci historycznych? RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Czerwony - 26.06.2014 Nie. Postacie historyczne zawsze były NPC, co najwyżej pod wpływami gracza. Tutaj z założenia masz niemal absolutną władzę nad postaciami. Nie mogę przyznać historycznej, którą będziesz mógł wedle woli kierować. RE: Rozmowy O Sytuacji W Grze - Szmer - 26.06.2014 (26.06.2014, 13:54)Moja wina napisał(a): Chciałbym wiedzieć tylko jakiej narodowości jest wicemarszałek Szmera.Już ci mówię. Jest to Rosjanin pochodzenia żydowskiego, który w Polsce się doszczętnie spolonizował i skatolicyzował, a potem wyjechał na Islandię. |