[zakończona] Ante 9 - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zakończona] Ante 9 (/thread-586.html) |
RE: [otwarte] Ante 9 - Szmer - 28.02.2016 Ja dałem znać Ogarowi, być może jutro zacynkuję Zgredźminowi i Amadeuszowi. RE: [otwarte] Ante 9 - pajęczyca - 28.02.2016 To może dzisiaj zacynkuj. Jutro zamiedziuj. RE: [otwarte] Ante 9 - Szmer - 28.02.2016 Dzisiaj jest wystarczająco dużo entuzjazmu. Babcia na pewno mówiła, żeby nie żreć na raz za dużo cukru RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 28.02.2016 Ja tam nadal uważam, że koncepcja zdrad i przejścia na stronę Francuzów i Węgrów była logiczniejsza Oraz jak mamy się w to bawić, to uważam, że należy nieco wygumkować historię i jednak osłabić skalę komunistycznego buntu. RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 28.02.2016 To mocno osłabia moje krzesło. RE: [otwarte] Ante 9 - pajęczyca - 28.02.2016 (28.02.2016, 23:00)Ogar napisał(a): Ja tam nadal uważam, że koncepcja zdrad i przejścia na stronę Francuzów i Węgrów była logiczniejsza Cześć Ogar! Popieram w sumie. Tak samo udział socjalistów w rządzie jedności mnie trochę razi. RE: [otwarte] Ante 9 - Saint/Pisces Aphrodite - 28.02.2016 Mogę zmienić zawsze postać na zwolennika widowiskowej egzekucji masona uzurpatora. RE: [otwarte] Ante 9 - Czerwony - 28.02.2016 Cytat:udział socjalistów w rządzie jedności mnie trochę razi Myślałby kto, że w rządzie jedności powinien raczej razić ich brak RE: [otwarte] Ante 9 - Ogar - 28.02.2016 (28.02.2016, 23:02)Saint/Pisces Aphrodite napisał(a): To mocno osłabia moje krzesło. Jeżeli zachowamy rozmiar rewolty, to równie dobrze Lenin by mógł powołać RJN . RE: [otwarte] Ante 9 - Szmer - 28.02.2016 Akurat co do ZRL, to ja pozostawiłbym je na istniejącym poziomie. Gra będzie trudniejsza, ale ciekawsza (bo dochodzi cały problem jego integracji/zapanowania nad nim). Nawiązując do postu Ogara z innego tematu, UH i tak w pewnym momencie ewakuował Pomorze Przednie jak Dunkierkę, z tego co pamiętam. |