Komentarze z nadprzestrzeni - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 4. Czerń, Biel, Czerwień (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-103.html) +----- Dział: CBC | Puls gry (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-66.html) +------ Dział: Wydarzenia (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-67.html) +------ Wątek: Komentarze z nadprzestrzeni (/thread-321.html) |
RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Lucyfer - 01.08.2014 o. Ewaryst Poniński OP: Nikt z mojego klubu nie używał siły fizycznej zarówno na ulicach jak i w trakcie obrad. Ma pan Minister od dawna te objawy? Co jeszcze się panu Ministrowi ostatnio uroiło? RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Zgredźmin - 01.08.2014 Grzegorz Zawadzki: Wiem że jest pan poseł z urojeniami obyty ale chciałbym pokazać panu że poza pańskimi rojeniami jest też rzeczywistość. A rzeczywistość jest taka że traktuje pan Sejm jak swój prywatny folwark. RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Czerwony - 01.08.2014 Mirosław Wojtkowiak Po wtargnięciu na mównicę i zablokowaniu obrad przez LAP musi pan mieć nie lada czelność by zarzucać komuś traktowanie Sejmu jak folwark. RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Zgredźmin - 01.08.2014 Grzegorz Zawadzki: Kiedy posłom, tym wybranym przez Naród, odbiera się prawo do mówienia głośno o nieprawidłowościach to jest to właśnie traktowanie Sejmu jak własny folwark. To że wy panowie gdzieś tam pod stołem się dogadaliście i robicie swoje szachrajstwa nie znaczy że nikt tego nie widzi. RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Czerwony - 01.08.2014 Mirosław Wojtkowiak Posłowie nie otrzymali nigdy prawa do mówienia o czymkolwiek, bez udzielenia im głosu przez kierującego obradami, więc nie sposób im tego prawa odebrać. RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Zgredźmin - 01.08.2014 Grzegorz Zawadzki: O przepraszam, jak prowadzący ma coś na sumieniu i zabroni o tym mówić to już mówić nie wolno? RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Czerwony - 01.08.2014 Mirosław Wojtkowiak: Nie, nie wolno. Wolno zawnioskować o odwołanie prowadzącego i wtedy mówić o tym, co ma na sumieniu. Nie wolno wchodzić na mównicę bo jaśnie państwo LAPostwo ma życzenie przemówić i uniemożliwiać w ten sposób debatę nad przedmiotem obrad. Nie dziwi mnie jednak pańskie zdziwienie co do funkcjonowania demokracji, bo że z demokracją pan i pana sitwa jesteście na bakier to nie od dziś wiadomo. RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Zgredźmin - 01.08.2014 Zawadzki: Który stał się przedmiotem obrad po złamaniu Regulaminu Sejmu. RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Czerwony - 01.08.2014 Mirosław Wojtkowiak: To nie pan ani pańscy koledzy jesteście od decydowania, czy regulamin został złamany. RE: Komentarze z nadprzestrzeni - Zgredźmin - 01.08.2014 Zawadzki: Jeszcze niedawno uważał Pan że Wysoka Izba jest władna do sądzenia w cięższych sprawach. Coś się zmieniło? |