Pytania i problemy - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Sprawy techniczno-organizacyjne (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-7.html) +--- Wątek: Pytania i problemy (/thread-1.html) |
RE: Pytania i problemy - Not - 07.11.2015 Jest cool RE: Pytania i problemy - Czerwony - 11.07.2017 Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale mieliśmy kilkudniową przerwę w działaniu forum. Dostałem fakturę która była podpisana pbf.net.pl i myślałem, że dotyczy domeny, ale chodziło o hosting a domena w międzyczasie zaczęła wygasać. Po jej opłaceniu problem został rozwiązany przynajmniej na rok RE: Pytania i problemy - Szmer - 09.08.2017 Czerwony, czy jest możliwe, że nie da się zmieniać awatarów? Próbuję z odpowiednią wielkością i wagą pliku, z wgrywaniem i z linkiem zewnętrznym, niedasie. Co więcej, grzebanie w ustawieniach forum narzeka na uprawnienia i chmody. RE: Pytania i problemy - Czerwony - 09.08.2017 Sprawdzę trochę potem. RE: Pytania i problemy - Czerwony - 21.10.2019 Przygotowuję dłuższą konserwację forum, bo od dawna jest potrzebna. We wtorek 22 października o 21:00 forum zostanie wyłączone. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w środę 23 października o 18:00 zostanie włączone ponownie. RE: Pytania i problemy - Czerwony - 20.10.2021 Ze względu na pewne prace techniczne, tymczasowo nie działa wyszukiwarka na archiwum Ante 6. RE: Pytania i problemy - Czerwony - 21.10.2021 Prace zakończone, wyszukiwarka znów działa. |