Sejmik woj. sandomierskiego - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 1. Wielowódstwo (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-5.html) +----- Dział: Organy państowe i samorządowe (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-22.html) +------ Dział: Województwo sandomierskie (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-26.html) +------ Wątek: Sejmik woj. sandomierskiego (/thread-147.html) |
Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - Czerwony - 21.04.2014 Szandarowski: Zgoda mości wojewody nie jest konieczna, byśmy głosowali nad kandydaturą mości Strasza, jak każe etykieta i dobry obyczaj. Kto za? Towarzystwo podnosi szable. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - UłanoHusarz - 21.04.2014 Wojewoda niedbale machnął na to ręką. Widać było, że jest zdenerwowany. Chorągiew ignoruje prośbę o głosowanie. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - ers - 21.04.2014 SR nie podejmuje żadnej akcji poza cichymi rozmowami między sobą. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - PYRALGINA - 26.04.2014 poseł Mikołaj Strasz: Wycofuję moją kandydaturę, gdyż zwycięstwo pana Sztandarowskiego mnie satysfakcjonuje. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - UłanoHusarz - 27.04.2014 - W takim razie niech Pan Szandarowski zacznie obrady tego sejmiku. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - Czerwony - 27.04.2014 Szandarowski: Wielce dziękuję mości Straszowi. Przejmuję zatem prowadzenie obrad i proszę o zgłaszanie kandydatur na posłów z naszego województwa. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - ers - 27.04.2014 Wornowicz: W imieniu SR zgłaszam kandydaturę swoją i trzech moich stronników. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - PYRALGINA - 27.04.2014 poseł Leopold Wycech: Proponuję by każdy klub otrzymał po jednym miejscu w delegacji. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - Czerwony - 28.04.2014 Ktoś z członków Towarzystwa: - By jedna szabla tyle co dziesięć znaczyła? Niedorzeczność! Szandarowski: Towarzystwo zgłasza dwóch swoich członków, w tym moją skromną osobę, nadto zaś mości Strasza jeśli ten kandydować się zgodzi. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - Czerwony - 29.04.2014 Og: czekam jeszcze max. 24 godziny. |