Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 6. Rekonkwista (1989) (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-119.html) +----- Dział: Władze centralne państwa powstańczego (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-124.html) +------ Dział: Obrady KOP (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-127.html) +------ Wątek: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych (/thread-553.html) |
RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - UłanoHusarz - 06.11.2015 Hmm... Tylko JAK się skontaktowa... Aaaaa... Dobra, już wiem. Chcecie się z nimi skontaktować? RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - Szmer - 06.11.2015 (06.11.2015, 00:10)pajęczyca napisał(a): Czy nowomowę PRL-owską zastąpi nowomowa korwinistyczna?Chodzi ci o spolszczanie? Tak mi się napisało : } (wg korwinowskiej pisowni powinno się spolszczać imiona, chyba nie ma Janusza w KOP, więc nawet nie mam jak tego pokazywać) RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - Andrij - 06.11.2015 Ja mam lotnisko, mogę przerzucać ludzi samolotami RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - pajęczyca - 06.11.2015 Swoją drogą to powinniśmy zorganizować radio jeśli jeszcze nic nie działa takiego. Z naszymi możliwościami zaopatrzeniowo-technicznymi jesteśmy w stanie to zrobić? RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - Szmer - 06.11.2015 Radio by się dało zrobić. RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - pajęczyca - 06.11.2015 To uciekamy do Radomia? RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - Czerwony - 06.11.2015 Ale po co? RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - Saint/Pisces Aphrodite - 06.11.2015 Może lepiej do kanałów? RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - Not - 06.11.2015 Już defetyzm? RE: Temat do luźniejszych rozmów i spostrzeżeń wewnętrznych - UłanoHusarz - 06.11.2015 Rozstrzelać defetystów! |