[Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 5. Antyante (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-104.html) +----- Dział: Antyante: Nie ma, kurwa, lekko (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-106.html) +------ Dział: Za murami Przedmurza (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-108.html) +------ Wątek: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu (/thread-459.html) |
RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - UłanoHusarz - 10.10.2014 Chciałbym dodać do tej mapy to, że mam ludzi także w Kołobrzegu i Gryficach. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Szmer - 10.10.2014 A masz w Bydgoszczy i Toruniu? Bo prawdę mówiąc mapę rysowałem jeszcze jak Szwedzi hasali i chciałem ci dać zaplecze do uciekania RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - UłanoHusarz - 10.10.2014 Nie. Zachód mam bardziej rozłożony na brzegach i mam skupione wojska na Kaszubach i reszcie Prus Zachodnich/Pomorza Wschodniego. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Saint/Pisces Aphrodite - 10.10.2014 Nie widzę najmniejszego powodu do robienia rozbicia dzielnicowego panie Osram. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Szmer - 10.10.2014 W tym jest głębsza myśl, żeby dowódcy lokalni sprawnie i samodzielnie bronili granic, podczas gdy Warszawa zajmie się odpieraniem ataków ZSRR. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Powsinoga - 13.10.2014 Koniec imprezy. Nie ma takiego bicia. |