Spamiszcze demoniszcze - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Wolne dyskusje (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-8.html) +--- Wątek: Spamiszcze demoniszcze (/thread-2.html) |
Odp: Spamiszcze demoniszcze - kopia Szmera - 12.04.2014 Aleś ty zamerykanizowany. Ta liczba po przecinku to jest ułamek. I tak wychodzę na spamera Odp: Spamiszcze demoniszcze - Dalewin - 12.04.2014 Już się nie tłumacz. Głosami większości (mój liczony jako dwa, przeciwko twojemu) musisz zmienić nick na Szpamer. Odp: Spamiszcze demoniszcze - Zgredźmin - 13.04.2014 Dejmn... nigdy więcej takich melanży. Odp: Spamiszcze demoniszcze - kopia Szmera - 13.04.2014 Lata mijają, a na Lubelszczyźnie to samo. Nadal praktykujecie fishjob i naukę przy takich fajnych filmach? Odp: Spamiszcze demoniszcze - Zgredźmin - 13.04.2014 Teraz tylko melanżujemy Odp: Spamiszcze demoniszcze - kopia Szmera - 17.04.2014 Cytat:kopia Szmera +1 MussoliniWidzę, że moja postać pozostaje w słonecznej Italii Rozumiem, że w takim razie te opinie są pozafabularne, skoro Mussolini pewnie jest sobie redaktorem jakiegoś socjal gazetowca? Odp: Spamiszcze demoniszcze - PYRALGINA - 17.04.2014 Czerwony oskarżył ciebie o socjalizm i nie mogłem nic innego wymyślić. Odp: Spamiszcze demoniszcze - kopia Szmera - 17.04.2014 W takim razie fusa "Czerw" należy rozumieć ingame? ;D Odp: Spamiszcze demoniszcze - PYRALGINA - 17.04.2014 Według mnie Czerwony bardzo dobrze się pasie na truchle Rzeczypospolitej. Odp: Spamiszcze demoniszcze - Czerwony - 17.04.2014 :-) |