Sejmik woj. sandomierskiego - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 1. Wielowódstwo (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-5.html) +----- Dział: Organy państowe i samorządowe (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-22.html) +------ Dział: Województwo sandomierskie (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-26.html) +------ Wątek: Sejmik woj. sandomierskiego (/thread-147.html) |
Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - PYRALGINA - 17.04.2014 Członkowie Klubu Obrony Starego ustroju głosują przeciw kandydaturze i Klub Współpracy Parlamentarnej również. Klub Szlachty Pracującej za. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - UłanoHusarz - 17.04.2014 Członkowie Chorągwi nie popierają kandydatury. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - UłanoHusarz - 17.04.2014 - A kto jest za kandydaturą Mości Wycecha? Członkowie Chorągwi podnoszą ręce na znak poparcia kandydatury. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - Czerwony - 17.04.2014 Towarzystwo przeciw. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - PYRALGINA - 17.04.2014 Członkowie Klubu Obrony Starego ustroju głosują przeciw kandydaturze i Klub Szlachty Pracującej również. Klub Współpracy Parlamentarnej za. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - UłanoHusarz - 18.04.2014 - A zatem, przewodniczącym obrad z 164 głosami za zostaje Pan Szandarowski. Zanim Mości przejmie miejsce prowadzącego wnoszę o przyznanie mi prawa do wydawania dekretów bez potrzeby zwoływania sejmiku z powodu pogarszającej się gospodarki i autorytetu władzy w Naszym Województwie. Po tych słowach Wojewoda wraca na miejsce przewodniczącego Chorągwi. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - Czerwony - 18.04.2014 Szandarowski: Została jeszcze kandydatura mości Strasza, panie wojewodo. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - UłanoHusarz - 18.04.2014 - Wiem, lecz niestety i tak bacząc na ilość głosów, które zostały, nie zostałby przewodniczącym. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - PYRALGINA - 18.04.2014 poseł Mikołaj Strasz roześmiany: Skoro pan wojewoda tak bardzo obawia się mojego obrad prowadzenia, że do głosowania nie chce dopuścić, to proszę o poparcie pana posła Sztandaroskiego wszystkich, którzy chcieliby na mnie zagłosować. Odp: Sejmik woj. sandomierskiego - UłanoHusarz - 18.04.2014 - Nie chcę Pana Strasza obrazić, tylko chcę by te obrady szybciej się skończyły. |