Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 7. Czerwonego Ante 9 (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-138.html) +----- Dział: Karty postaci (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-142.html) +----- Wątek: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz (/thread-596.html) |
RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Czerwony - 16.03.2016 Piękny, po prostu piękny eserowiec. Przyklepuję. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 16.03.2016 Stronnictwo Reformistyczne chyba było najobrzydliwszym ze wszystkich :I RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 17.03.2016 Zrobiłem jeszcze małą edytkę odnośnie wyznania. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 30.03.2016 Cytat: RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 30.03.2016 Zrobiłem coś takiego, nie chcę mi się wymyślać turbobiografii. I jak Czerw? RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Czerwony - 30.03.2016 Cytat:Politycznie luźno związany z Stronnictwem Reformistycznym, jednak nie jest zaangażowany w politykę. Skoro to twój protegowany to owszem, jest zaangażowany i to mocno Poza tym ujdzie. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 30.03.2016 Poprawione. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Czerwony - 30.03.2016 Gut. |