Uwagi nt. gry - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 6. Rekonkwista (1989) (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-119.html) +----- Dział: O grze (organizacja i info) (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-121.html) +----- Wątek: Uwagi nt. gry (/thread-506.html) |
RE: Uwagi nt. gry - Szmer - 08.07.2015 Zależy jak pojmować żydoliberałów, póki co wydają się zagrożoną mniejszością RE: Uwagi nt. gry - pajęczyca - 08.07.2015 Bić solidaruchów! RE: Uwagi nt. gry - Szmer - 15.07.2015 Przepraszam: jeszcze mi się chyba nie zdarzyło takie zawalenie sprawy "w karierze", więc tym bardziej Tof lajf. Ponieważ szczerze mówiąc nie widzę, żebym znalazł siłę i chęć do napędzania Rekonkwisty teraz (a w każdym razie nie potrafię obiecać), a idea chyba nie jest zła, proponuję oficjalne zawieszenie. Wbrew pozorom, może jak gra poleży to zbudzi jakiś zapał Alternatywnie, mogę kogoś uczynić MG. RE: Uwagi nt. gry - Saint/Pisces Aphrodite - 16.07.2015 Chyba jest zbyt mało graczy by jeden z nich zostawał Mistrzem Gry. Przykładowo ja nim zostanę. I co wtedy? Czerwony będzie się spierał z Ułanem? RE: Uwagi nt. gry - Ruski - 02.11.2015 Wnoszę o przedłużenie czasu na rejestrację ponieważ dziś przeprowadzam się do nowego mieszkania i musimy je opić. RE: Uwagi nt. gry - Saint/Pisces Aphrodite - 02.11.2015 Podaj imię nazwisko i wiek, a resztę uzupełnisz później i tak inne informacje nie są zazwyczaj wykorzystywane. RE: Uwagi nt. gry - Ruski - 02.11.2015 Na Fejsie mam podane. HEHEHE. RE: Uwagi nt. gry - Szmer - 02.11.2015 Można się rejestrować w dowolnym momencie. To znaczy nikt ci nie broni napisać wniosku jutro, jak trochę wytrzeźwiejesz RE: Uwagi nt. gry - Ruski - 02.11.2015 Szmer, nasz dobry ojciec, zawsze znajdzie wspaniałe rozwiązanie. RE: Uwagi nt. gry - Czerwony - 02.11.2015 Rezygnuję, MG jest uprzedzony i stawia repy za to, jak gram. |