[zarzucone] State of Crown (Korona) - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zarzucone] State of Crown (Korona) (/thread-490.html) |
RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Saint/Pisces Aphrodite - 15.06.2015 Ten schizmatycki Kościół miał być dość mocno polski jak polskokatolicy, ale można to wycofać i przekształcić zakon w jezuitów, a cały stan uznać za misję jezuicką przez pewien czas (konfiskaty jezuitów) zmienioną w inny zakon. Nie chciałbym by to był całkiem taki sam wniosek więc ostatecznie można byłoby przenieść się w czasy prohibicji, choć wtedy cały ten pomysł znacznie mniej mi się podoba. Jak jeszcze ktoś stwierdzi, że byłby za wróceniem do tego pomysłu, to się zgadzam. RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Czerwony - 15.06.2015 W sumie nie jest to dla mnie warunek sine qua non. RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Szmer - 17.06.2015 Jeśli jestem potrzebny, to też mogę zagrać. RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Ojciec Ted - 18.06.2015 Saint to kolejne "wcielenie" Wisznu? RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - UłanoHusarz - 18.06.2015 Tak, regularnie się reinkarnuje. RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Czerwony - 18.06.2015 Tak. Ale na pewno zaakceptowałby wojującego ateistę. RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Ojciec Ted - 18.06.2015 Ile razy mam mówić że nie jestem ateistą tylko agnostykiem? RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Czerwony - 18.06.2015 Nie wiem, ja to czytam pierwszy raz. To może: wojującego antyklerykała Widziałbym ciebie w jednym ze skrzydeł Republikanów. RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Ojciec Ted - 18.06.2015 To już prędzej. Jakby nie opieszałość Elma w odpisywaniu na moje tajne to może miałbym co robić na dyni i pewnie wtedy bym nie pomyślał żeby zaglądnąć po latach na kanciapę. Ale skoro już tu jestem to kto wie, przeglądnę aktualne projekty i może zagram RE: [zarzucone] State of Crown (Korona) - Czerwony - 18.06.2015 Będziesz miał mało do przeglądania. Ten jest jedynym otwartym |