Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 7. Czerwonego Ante 9 (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-138.html) +----- Dział: Karty postaci (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-142.html) +----- Wątek: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz (/thread-596.html) |
RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 14.03.2016 Już, mam nadzieję, że będziesz usatysfakcjonowany. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Czerwony - 14.03.2016 Jestem bardzo :3 Akcept. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 15.03.2016 Ech, wszyscy zmieniają postaci. Może też zmienię? RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Ogar - 15.03.2016 Liberum veto! RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Saint/Pisces Aphrodite - 15.03.2016 Ja promuję ideę pisania postaci na każde krzesło. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 16.03.2016 I jak? RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Czerwony - 16.03.2016 Cytat:Nie popierał także Pilawy jako kandydata na króla. To zdanie tylko ci psuje biografię. Strachu nie był na Sejmie elekcyjnym, więc jego poparcie czy brak było nieistotne. Chyba, że z brakiem poparcia się jakoś mocno afiszował, ale wtedy nie ma sensu dołączanie do SR RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 16.03.2016 To po prostu jego prywatny pogląd który wyrażał w rozmowach z przyjaciółmi Miał po prostu pewne sympatie względem konkretnych rodów. RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - Czerwony - 16.03.2016 To może zamiast negatywnej nt. Pilawy dasz pozytywną nt. Burbonów czy kogo tam? RE: Henryk Alojzy Hiacynt von Strachwitz - pajęczyca - 16.03.2016 Okej. |