III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 6. Rekonkwista (1989) (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-119.html) +----- Dział: Władze centralne państwa powstańczego (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-124.html) +------ Dział: Obrady KOP (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-127.html) +------ Wątek: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych (/thread-547.html) Strony:
1
2
|
RE: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - Saint/Pisces Aphrodite - 02.11.2015 Kasia Śmietana: Głosuję na Aleksandra Czartoryskiego. RE: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - UłanoHusarz - 03.11.2015 Wojciech T. Mosiuszko Pan Aleksander Czartoryski, na niego głos oddam. RE: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - Szmer - 03.11.2015 Aleksander Czartoryski (okręg warszawski): 18 Ludwik Wasiak (pseud. Franciszek Korposweter) (okręg łódzki): 15 Mieczysław Żuwaczkiewicz (okręg wrocławski): 3 Zdzisław Kosztyła (okręg białostocki): 2 Wciąż nie ma większości bezwzględnej - będzie kolejna tura. Proszę o głosy. Protip: jak się pająk z Wisznu dogadają między sobą, to ja to przyklepię. NPC-a tutaj nie chcę. RE: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - Saint/Pisces Aphrodite - 03.11.2015 Kasia Śmietana: Głosuję na Aleksandra Czartoryskiego. OG: Przy takim przyroście głosów nie mogę głosować przeciwko sobie. RE: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - UłanoHusarz - 03.11.2015 Wojciech T. Mosiuszko Pan Aleksander Czartoryski, na niego głos oddam. RE: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - pajęczyca - 03.11.2015 prof. Baltazar Na Czartoryskiego. RE: III posiedzenie KOP - wybór Naczelnika Sił Zbrojnych - Szmer - 04.11.2015 Aleksander Czartoryski (okręg warszawski): 21 Ludwik Wasiak (okręg łódzki): 13 Mieczysław Żuwaczkiewicz (okręg wrocławski): 4 Naczelnikiem SZ całego kraju zostaje w trzecim głosowaniu Aleksander Czartoryski. Gratki : } |