[zawieszona] Rekonkwista - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zawieszona] Rekonkwista (/thread-546.html) |
RE: [reaktywacja] Rekonkwista - pajęczyca - 01.11.2015 (01.11.2015, 17:40)Szmer napisał(a): Może bym się zastanowił, gdyby proponował ktoś z większymi skillami niż Moje skille są ogromne, po prostu mi się nie chcę ich ujawniać. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Saint/Pisces Aphrodite - 01.11.2015 Jeśli moje stanowisko będzie miało jakąś godną nazwę, to otrząsnę się z porażki. PS: To tylko luźna propozycja, bo zastanawiam się: A: jak pozbyć się wojska, B: jednocześnie niewiele żałując postaci które są już zaakceptowane, Ale chyba wojska się nie pozbędę. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Ruski - 01.11.2015 Jest jakiś skrót tego bajzlu, który tam się wydarzył? RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Saint/Pisces Aphrodite - 01.11.2015 Powstanie przeciw PRL i powstanie powstańczych władz nowej Polski z elit "Solidarności". RE: [reaktywacja] Rekonkwista - pajęczyca - 01.11.2015 Oraz większość Polski okupowana przez UW chyba. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - UłanoHusarz - 01.11.2015 Na przyszłość, informujta mnie przez GG. I NARESZCIE BĘDĘ MÓGŁ PONOWNIE ORGANIZOWAĆ SWOJĄ ARMIĘ KRAJOWĄ! (Czytaj: Tak, wracam z wszystkimi postaciami.) RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Ruski - 01.11.2015 Gwoli ścisłości - nie wracam swoją postacią (tak, przypominam że miałem!). RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Czerwony - 01.11.2015 Nie pierdol, Kuba. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Ruski - 01.11.2015 Najpierw imię Mati, potem sentencja. RE: [reaktywacja] Rekonkwista - Szmer - 02.11.2015 pająku, ale dla obserwatora zewnętrznego nie ma różnicy. Uznaję zgłoszenia Czerwa, Wisznu (bo to chyba zgłoszenie) i UłanoHusarza. Przywrócę forum. |