[zakończona, reaktywowana później] Rekonkwista (1989) - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zakończona, reaktywowana później] Rekonkwista (1989) (/thread-493.html) |
RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Ruski - 23.06.2015 A co jak będę oddzielony od innych graczy (Gdańsk - Warszawa - Kraków)? Znaczy, że i tak będziemy sami grali, czy dla dobra rozgrywki mam wziąć coś pomiędzy nimi do połączenia się? Pułkownik Światosław Rżewski - okręg krakowski. Tadeusz Głowacki - zmuszę się do przeczytania o tradycjonalizmie integralnym xD RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Szmer - 23.06.2015 Łał, trzeci gracz, gra będzie. Jutro rozgłoszę na FB (razem z mechaniką). (23.06.2015, 23:17)Ruski napisał(a): A co jak będę oddzielony od innych graczy (Gdańsk - Warszawa - Kraków)? Znaczy, że i tak będziemy sami grali, czy dla dobra rozgrywki mam wziąć coś pomiędzy nimi do połączenia się?Nic to nie przeszkadza. Właściwa gra w politykę, zarządzanie, knucia i ustawy będzie na szczeblu krajowym głównie, a w okręgach partyzantki to tajne akcje (i tak zawsze rozgrywane z MG) i czasem napierdzielanie się z okupacją (co powinny załatwić kości). Natomiast "dla dobra rozgrywki" przydałoby się więcej niekomunistycznej, zdrowej robociarskiej lewicy w SW. (ostatecznie może być inteligenckiej :] ) RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Saint/Pisces Aphrodite - 24.06.2015 Jak wszyscy będą tak bardzo tradycjonalistyczni to będzie mi głupio. Chyba będę musiał pójść bardziej w lewo. PS: Mogę w związku z tym poprosić o możliwość napisania nowego wniosku? RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Szmer - 24.06.2015 Można zmieniać zdanie, i tak będzie jeszcze etap przyklepu biografii. [otwarta] Rekonkwista (1989) - Ruski - 24.06.2015 Startujmy póki entuzjazm jest Test tapatalka Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Saint/Pisces Aphrodite - 24.06.2015 Test zdany. [otwarta] Rekonkwista (1989) - Ruski - 24.06.2015 Спасибо. Теперь никто не знает что я Поляк. НИКТО! Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Saint/Pisces Aphrodite - 24.06.2015 Czyli jesteś Polakiem? Zapamiętam. RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Ojciec Ted - 24.06.2015 Cytat:poglądy monarchistyczno - tradycjonalistyczno - komunistyczno - syndykalistyczno - faszystowskie To trolling czy na serio? Bo te nurty ideologiczne same sobie zaprzeczają, a już na pewno monarchizm-komunizm i komunizm-faszyzm, bo resztę w sumie da się jeszcze ze sobą powiązać, i tak tworząc już nie lada połamańce w stylu anarcho-monarchizmu, narodowego bolszewizmu, czy narodowego anarchizmu. RE: [otwarta] Rekonkwista (1989) - Saint/Pisces Aphrodite - 24.06.2015 Serio. Mam zamiar grać partią opierającą się na sojuszu ekstremów. |