spamowisko antymurali - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 5. Antyante (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-104.html) +----- Dział: Poza grą (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-105.html) +----- Wątek: spamowisko antymurali (/thread-460.html) |
RE: spamowisko antymurali - UłanoHusarz - 02.10.2014 W prawdzie mały, bowiem wszyscy ludzie na świecie to i tak idioci, ale sądzę że jakiś jest. I "Never Gonna Give You Up" dla Szmera: https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ RE: spamowisko antymurali - Saint/Pisces Aphrodite - 02.10.2014 Nigdy nie mów nigdy! Mądry Justyn tak rzekł. Link dla Szmera: https://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w RE: spamowisko antymurali - Szmer - 02.10.2014 Reakcja Husarza była wkalkulowana w mojego posta, ale muszę przyznać, że nagły atak Wisznu z flanki mnie zaskoczył. Niestety nie przychodzi mi do głowy żadna głupia odpowiedź RE: spamowisko antymurali - UłanoHusarz - 02.10.2014 Sprowokowałeś mnie Szmeru. :C EDIT: Ile ja właściwie mam punktów wpływu...? RE: spamowisko antymurali - Szmer - 04.10.2014 Nowi chyba mają jeden. Cytat: Ponieważ z jakichś przyczyn nie wykorzystujecie swoich PW, wyświadczę wam niesłychaną łachę i przesunę Zegar Zagłady dopiero w niedzielę po południu.Podpowiadam, że jakieś powody to odwlekanie działań do samego końca tury (co zaobserwowałem na CBC i nie ma w tym w sumie nic dziwnego) oraz brak informacji na temat posuwania się czerwonych. Przyznam, że teraz to troszkę rozjaśniłeś, szkoda tylko, że Szwedzi chodzą tak luzem bez żadnego budzącego grozę imperium RE: spamowisko antymurali - Powsinoga - 04.10.2014 Cytat:Podpowiadam, że jakieś powody to odwlekanie działań do samego końca tury (co zaobserwowałem na CBC i nie ma w tym w sumie nic dziwnego) oraz brak informacji na temat posuwania się czerwonych. Przyznam, że teraz to troszkę rozjaśniłeś, szkoda tylko, że Szwedzi chodzą tak luzem bez żadnego budzącego grozę imperium SadZainwestuj w razwiedkę, to się o nich dowiesz czegoś ciekawego. Nie moja wina, że widzicie tyle, co gen. Spawacz RE: spamowisko antymurali - UłanoHusarz - 04.10.2014 Można pisać tylko jeden event w trakcie tury, tak? RE: spamowisko antymurali - Szmer - 04.10.2014 To zależy właśnie od punktów wpływu. A w ogóle to (wiem, już kiedyś to wklejałem, z kolekcji propagandy Wielkiej Szwecji): RE: spamowisko antymurali - UłanoHusarz - 04.10.2014 Polen zaatakowane z wszystkich stron... Feralny 1939. :C RE: spamowisko antymurali - Powsinoga - 04.10.2014 Cytat:Można pisać tylko jeden event w trakcie tury, tak?Tyle, ile w danej turze masz PW (nowi mają po 1, reszta z FUSów) + eventy z supermocy, jeśli pasują. |