[Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 5. Antyante (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-104.html) +----- Dział: Antyante: Nie ma, kurwa, lekko (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-106.html) +------ Dział: Za murami Przedmurza (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-108.html) +------ Wątek: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu (/thread-459.html) |
RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Szmer - 29.09.2014 Posłańcowi Osram mówi, że zna trochę wspaniałych kandydatów, których może potem przedstawić rządowi, jeśli będzie zainteresowany. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Powsinoga - 29.09.2014 Cytat:-plany budowy drógLód Wolski wyraża rozczarowanie, że ten punkt się nie powtarza. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Szmer - 29.09.2014 [a nawet chciałem powtórzyć, tylko uznałem to za ten, no, przesadę można to chyba jeszcze naprawić...] Osram zatrzymuje posłańca i każe mu dodać jeszcze jeden punkt "plany budowy dróg" do listy, albo nawet dwa -- dla pewności i podkreślenia, żeby to nie zaginęło wśród warszawskiego biurokractwa, łachmactwa i niczego. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - pajęczyca - 30.09.2014 Chciałabym być królową Polski. Mogę nią zostać? RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Szmer - 30.09.2014 To do mnie? Nie. Chyba, że masz jakieś... kobiece argumenty. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Saint/Pisces Aphrodite - 30.09.2014 A kogo pani widzi na stanowisku Króla-małżonka? RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Czerwony - 30.09.2014 (29.09.2014, 17:01)Szmer napisał(a): Posłańcowi Osram mówi, że zna trochę wspaniałych kandydatów, których może potem przedstawić rządowi, jeśli będzie zainteresowany. Czy wśród tych kandydatów jest także sam WCzc. hon. prez.? - pyta posłaniec RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Szmer - 30.09.2014 WCzc. hon. prez. może uświetnić rząd swoim nazwiskiem np. jako Wielki Hetman, ale preferuje pracę w terenie. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - Powsinoga - 04.10.2014 Baczcie! Sytuacja na frontach. RE: [Narady] Rycerze Okrągłego Stołu - UłanoHusarz - 04.10.2014 Przybywa emisariusz "Chorągwi Św. Michała Archanioła", gotowy do rozmów. |