[Główna postać p. pajęczycy] Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html) +---- Dział: 1. Wielowódstwo (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-5.html) +----- Dział: Forum organizacyjne (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-12.html) +------ Dział: Karty postaci (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-13.html) +------ Wątek: [Główna postać p. pajęczycy] Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma (/thread-30.html) Strony:
1
2
|
Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - pajęczyca - 06.04.2014 Bo nie jest. Inaczej pewnie bym wiedziała bo to by była KONTROWERSJA. Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - PYRALGINA - 07.04.2014 To co jest to akceptuję. Czekam na dalsze losy. Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - pajęczyca - 07.04.2014 Półoficjalnie skończyłem. Wiem, że końcówka jest kiepska i pewnie wiele istotnych rzeczy pominąłem ale już nie mam siły na to.? Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - kopia Szmera - 07.04.2014 Ale dopakowana postać, oko mu tika od przedawkowania dopalaczy. Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - pajęczyca - 07.04.2014 Musi być dopakowana bo wszyscy chcą jątrzyć w Małopolsce + najpewniej opcja którą popiera przegra :] Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - PYRALGINA - 07.04.2014 Mam dwa zastrzeżenia. 1. Łacina nie będzie egzotyczna w świecie, który kreuję; 2. Izba poselska nie działa stale. Jest zwoływana uchwali co tam ma i później może jej nawet kilka lat nie być. Dlatego nie mógł być tam stale. Co innego z: a. posłowaniem w Sejmiku; b. byciem kasztelanem. Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - kopia Szmera - 07.04.2014 (07.04.2014, 20:55)pajęczyca link napisał(a): Musi być dopakowana bo wszyscy chcą jątrzyć w Małopolsce + najpewniej opcja którą popiera przegra :]Na trudną sytuację jest umiejętna gra, a nie przyznawanie sobie gór pieniędzy i wielkich majątków. OK, moja postać też jest potężna, ale w skali swojego województwa (co jest zrozumiałe) i dałem jej szereg drawbacków. Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - UłanoHusarz - 07.04.2014 (07.04.2014, 20:58)kopia Szmera link napisał(a): [quote author=pajęczyca link=topic=32.msg485#msg485 date=1396896951]Na trudną sytuację jest umiejętna gra, a nie przyznawanie sobie gór pieniędzy i wielkich majątków. OK, moja postać też jest potężna, ale w skali swojego województwa (co jest zrozumiałe) i dałem jej szereg drawbacków. [/quote] Nie będę powtarzać się po Szmerze, ale można powiedzieć, że mam podobną postać do niego. (Wpływy) Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - PYRALGINA - 07.04.2014 Ale wy jesteście reprezentantami brutalnej siły, a pająk się jej brzydzi. Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - PYRALGINA - 07.04.2014 Zauważyłem że pająk poprawił to o co prosiłem więc akceptuję. |