Kanciapa: historie nieprawdziwe
[Główna postać p. pajęczycy] Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - Wersja do druku

+- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl)
+-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html)
+--- Dział: Szczytowy okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-168.html)
+---- Dział: 1. Wielowódstwo (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-5.html)
+----- Dział: Forum organizacyjne (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-12.html)
+------ Dział: Karty postaci (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-13.html)
+------ Wątek: [Główna postać p. pajęczycy] Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma (/thread-30.html)

Strony: 1 2

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - pajęczyca - 06.04.2014

Bo nie jest. Inaczej pewnie bym wiedziała bo to by była KONTROWERSJA.

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - PYRALGINA - 07.04.2014

To co jest to akceptuję. Czekam na dalsze losy.

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - pajęczyca - 07.04.2014

Półoficjalnie skończyłem. Wiem, że końcówka jest kiepska i pewnie wiele istotnych rzeczy pominąłem ale już nie mam siły na to.? Sad

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - kopia Szmera - 07.04.2014

Ale dopakowana postać, oko mu tika od przedawkowania dopalaczy.

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - pajęczyca - 07.04.2014

Musi być dopakowana bo wszyscy chcą jątrzyć w Małopolsce + najpewniej opcja którą popiera przegra :]

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - PYRALGINA - 07.04.2014

Mam dwa zastrzeżenia.

1. Łacina nie będzie egzotyczna w świecie, który kreuję;
2. Izba poselska nie działa stale. Jest zwoływana uchwali co tam ma i później może jej nawet kilka lat nie być. Dlatego nie mógł być tam stale. Co innego z:
a. posłowaniem w Sejmiku;
b. byciem kasztelanem.

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - kopia Szmera - 07.04.2014

(07.04.2014, 20:55)pajęczyca link napisał(a): Musi być dopakowana bo wszyscy chcą jątrzyć w Małopolsce + najpewniej opcja którą popiera przegra :]
Na trudną sytuację jest umiejętna gra, a nie przyznawanie sobie gór pieniędzy i wielkich majątków. OK, moja postać też jest potężna, ale w skali swojego województwa (co jest zrozumiałe) i dałem jej szereg drawbacków.

Odp: Bonawentura Hieronim Henryk Radziwiłł-Bourbon-Parma - UłanoHusarz - 07.04.2014

(07.04.2014, 20:58)kopia Szmera link napisał(a): [quote author=pajęczyca link=topic=32.msg485#msg485 date=1396896951]
Musi być dopakowana bo wszyscy chcą jątrzyć w Małopolsce + najpewniej opcja którą popiera przegra :]
Na trudną sytuację jest umiejętna gra, a nie przyznawanie sobie gór pieniędzy i wielkich majątków. OK, moja postać też jest potężna, ale w skali swojego województwa (co jest zrozumiałe) i dałem jej szereg drawbacków.
[/quote]
Nie będę powtarzać się po Szmerze, ale można powiedzieć, że mam podobną postać do niego. (Wpływy)

Ale wy jesteście reprezentantami brutalnej siły, a pająk się jej brzydzi.

Zauważyłem że pająk poprawił to o co prosiłem więc akceptuję.