[zakończone] Czerń, Biel i Czerwień - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Obszar startowy gier (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-10.html) +--- Wątek: [zakończone] Czerń, Biel i Czerwień (/thread-269.html) |
RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - pajęczyca - 15.07.2014 Z grubsza mógłbyś Czerwony wziąć np. szefa klubu parlamentarnego albo rednacza poczytnej endeckiej gazety jeśli nie chcesz stanowisk władzy w partii. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Czerwony - 15.07.2014 Chętnie zostanę ministrem skarbu i wiceszefem. Szefostwa wolałbym nie piastować, bo jednym z moich ulubionych zajęć w politgierkach jest prowadzenie obrad parlamentu a to stanowisko teoretycznie powinno być mniej upolitycznione. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Szmer - 15.07.2014 To dopisz w bio dla jasności. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Czerwony - 15.07.2014 Dopisałem. Powiedz jeszcze, masz zamiar tępić używanie postaci historycznych? RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Czerwony - 15.07.2014 (15.07.2014, 20:56)Czerwony napisał(a): Chętnie zostanę ministrem skarbu i wiceszefem. Szefostwa wolałbym nie piastować, bo jednym z moich ulubionych zajęć w politgierkach jest prowadzenie obrad parlamentu a to stanowisko teoretycznie powinno być mniej upolitycznione. Ech, mogę się z tego jednak wycofać? Bo dawno nie było Ante i nie przyszło mi na myśl, że można mieć ciastko i zjeść ciastko, czyli rozwiązać problem protem. Nawet moja postać średnio by pasowała wiekowo na nobliwego marszałka RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Szmer - 15.07.2014 (15.07.2014, 23:05)Czerwony napisał(a):Mhm, spoko. Na Ante był nawet kolega, który był jednocześnie MSZ, marszałkiem Sejmu i szefem drugiej największej partii, ale nie chciałbym pozwalać na takie kombo na starcie.(15.07.2014, 20:56)Czerwony napisał(a): Chętnie zostanę ministrem skarbu i wiceszefem. Szefostwa wolałbym nie piastować, bo jednym z moich ulubionych zajęć w politgierkach jest prowadzenie obrad parlamentu a to stanowisko teoretycznie powinno być mniej upolitycznione. Czyli szef ZOL? RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Czerwony - 15.07.2014 No fucha marszala jest już obsadzona. Więc zostaję jako Wielki Oboźny i MSkarbu RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Lucyfer - 15.07.2014 Nie ładnie przy starcie już informować, że zabierzesz mi Szmerze laskę. RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Szmer - 15.07.2014 Ja ci nic nie będę zabierał, to Sejm dysponuje laską Aha, pewnie tego nie napisałem, ale w rozgrywaniu parlamentu wracamy do systemu zombi-posłów. To znaczy pełna kontrola nad swoimi frakcjami, z ewentualnymi przesunięciami między partiami dokonywanymi przez knucie z MG. Plus, ofc, używana czasem instytucja pt. "doły mają wąty" RE: [otwarte] Czerń, Biel i Czerwień - Czerwony - 15.07.2014 Ale frakcje MG zostają? |