Zasady rekrutacji - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Archiwum Kanciapy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-4.html) +--- Dział: Późny okres wczesnokanciapowy (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-169.html) +---- Dział: 6. Rekonkwista (1989) (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-119.html) +----- Dział: Karty postaci (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-120.html) +----- Wątek: Zasady rekrutacji (/thread-495.html) Strony:
1
2
|
Zasady rekrutacji - Szmer - 24.06.2015 Są dwie opcje wejścia do gry. Cytat:Opcja pierwsza (McZestaw z warlordem) Kwestie fusów (Opinii Społecznej) omówione są tutaj. Poza tym każda z postaci musi mieć co najmniej jedną specjalność i słaby punkt. Okręgi zajęte: gdański, warszawski, krakowski, słupski, białostocki. Na początku nazwy tematu trzeba dać tag [Wn], np. "[Wn] Katarzyna Poniatowska". Jeśli chodzi o treść biografii, to tak jak już kiedyś napisałem: "Rozsądne minimum to wiek, poglądy, pochodzenie społeczne, edukacja, (wcześniejsze) zajęcia życiowe, stan cywilny. Mile widziane zdjęcie." Pytania w tym temacie. RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Szmer - 24.06.2015 Lekka zmiana: "praca" na "(wcześniejsze) zajęcia życiowe". Widzę, żeście to potraktowali strasznie dosłownie i zaraz się pojawią robotnicy budowlani i sprzedawcy obwoźni Poza tym nikt nie powiedział, że biografie muszą być w punktach. Chociaż jak ktoś akurat woli, to mogą. RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Ruski - 24.06.2015 Co znaczy [Wn]? RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Szmer - 24.06.2015 Wniosek. Tag wykreślę po przyjęciu karty. RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Ruski - 24.06.2015 Można napisać "Wniosek" lub inne rzeczy? Czy [Wn] jest jedyną opcją? RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Szmer - 24.06.2015 Lol, jak ci zależy, to możesz to zaznaczyć w inny sposób, byle wyraźnie. RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Ruski - 24.06.2015 Co lol. Wolę doprecyzować a nie potem będzie afera :/ Nie znasz się to nie oceniaj. RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Szmer - 25.06.2015 Dodałem fragment o frakcjach, który dotyczy też już zgłoszonych postaci. RE: Zasady wstępnej rekrutacji - Szmer - 28.06.2015 Dodałem wyjaśnienie fusów (w sumie Ted słusznie zwrócił uwagę, że brak wyjaśnienia ) i wymaganie posiadania specjalności i słabego punktu: http://kanciapa.pbf.net.pl/thread-523.html Proszę także tych, którzy już złożyli wniosek/zostali przyjęci, o wybranie sobie tych cech. Ogólnie mechanika jest gotowa, tylko jeszcze dokleję stare, dobrze znane regulacje. RE: Zasady rekrutacji - Szmer - 02.11.2015 Zaktualizowałem zasady zgodnie z założeniami reaktywacji. |