Spamiszcze demoniszcze - Wersja do druku +- Kanciapa: historie nieprawdziwe (//kanciapa.pbf.net.pl) +-- Dział: Kanciapa (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-3.html) +--- Dział: Wolne dyskusje (//kanciapa.pbf.net.pl/forum-8.html) +--- Wątek: Spamiszcze demoniszcze (/thread-2.html) |
Spamiszcze demoniszcze - pajęczyca - 31.03.2014 Dzeń dobri. Odp: Spamiszcze demoniszcze - Ruski - 31.03.2014 Hejo. Odp: Spamiszcze demoniszcze - pajęczyca - 31.03.2014 Szmer dlaczego trzeba uzupełniać kapcze jak zakłada się temat? Odp: Spamiszcze demoniszcze - Ruski - 31.03.2014 Już nie trzeba. Otegowałem go za to. Odp: Spamiszcze demoniszcze - Szmer - 31.03.2014 Trzeba przy bodaj trzech pierwszych postach, ograniczę do pierwszego. Forum jest zabocone i wzniosłem milion linii obrony, żeby zatrzymać to cholerstwo Odp: Spamiszcze demoniszcze - pajęczyca - 31.03.2014 Dopsz. Odp: Spamiszcze demoniszcze - Ruski - 02.04.2014 Logo ładne, ale czcionka pozostawia wiele do życzenia. Odp: Spamiszcze demoniszcze - Szmer - 02.04.2014 Czcionka loga to wariant Futury, która jest jednocześnie nowoczesna z ducha i vintage. Z czym do ludzi? Odp: Spamiszcze demoniszcze - Ruski - 02.04.2014 No nie podoba mi się po prostu :c Te "historie nieprawdziwe" (zabezpieczenie przed ewentualnymi artykułami oskarżającymi o faszyzm/komunizm/wszysto w GW? ) ściśnięte jak ludzie w autobusie na miasteczko AGH. Odp: Spamiszcze demoniszcze - Szmer - 02.04.2014 Mogę spróbować zmienić na nieściśnięte. Po prostu podtytuł brzmi mądrze, o jego funkcji zabezpieczającej przed GW, Faktem i Pudelkiem nie pomyślałem? ;D Mogę też zrobić wersję z jakimś wariantem Helwetiki. Dobra, zmieniłem, w sumie miałeś rację. Wygląda bardziej OK. (może być konieczne ponowne wyczyszczenie cache) |