Kanciapa: historie nieprawdziwe

Pełna wersja: Śmierć Antemurale
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Panowie, co za syf. Strona gringo.home.pl/ante6 nie odpowiada. Podobnie główne gringo.home.pl. Jeżeli sytuacja się utrzyma (i nie będzie cudownego ocalenia jak w przypadku Kanciapy), musimy założyć najgorsze. He's dead, Jim, i w ogóle.

(edit: w teorii mogę jeszcze próbować kontaktów z rolandem, który nas hostował. Przez Gadu-Gadu. Oszczędzę wam wypisania rzeczy, jakie tu mogą pójść nie tak.)

Prowadzi nas to do pytania - czy ktoś ma stare zrzuty z forum, jakiekolwiek materiały? Ja powinienem mieć gdzieś zachomikowaną dawno temu kopię bazy danych, ale trudno mi to całkowicie zagwarantować. Ech. Przydałoby się jakoś zgromadzić to, co mamy, dopóki mamy.
Jest strona web archiwe als zachowała jedną stronę tylko z 2013 więc lipa. Można zgłosić się do hostingu o przekazanie zachowanej bazy danych strony i dowiedzieć się czy przekażą plik.
Myślę, że wątpię by przekazali.

Przeważnie trzymam materiały graficzne które wytworzyłem. Mam kopie kilku baz danych, ale Ante wśród nich nie ma - chyba nie dawałeś.
Hmmm z tego do czego się dokopałem, to tylko sprzed 3 dni Sad Także RIP.
Wielka szkoda. Czasami tam sobie wracałem.